Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

Συνεδριο για τις ανεμοτρατες στη Ροδο


Πήγαμε καλά!!!!!!!

Την ίδια ώρα 200 μέτρα από το ξενοδοχείο που γινόταν το συνέδριο, οι ψαράδες πουλούσαν το μαριδάκι και τα σαργουδάκια των 20γρ τα οποία είχαν αλιευθεί στα 100μ. από την ακτή, χωρίς να ιδρώνει το αυτί κανενός.
Κι όταν η κυρία Παπάζογλου το επεσήμανε στον λιμενικό που βρισκόταν στο συνέδριο αυτός αποκρίθηκε:

- Μα αυτό είναι είναι βιντζότρατα και όχι μηχανότρατα και αυτό επιτρέπεται.

Αχ Γιωργο μου,
αν τα προβληματα τα ελυναν τα συνεδρια, θα ηταν ο κοσμος ομορφα και Αγγελικα πλασμενος.
Γιατι η σεβαστη ηγεσια των ψαραδων, με τα μεγαλα λογια δεν εκανε το αυτονοητο ;
Καταγγελια και μηνυση στο τοπικο λιμεναρχειο, ωστε να συληφθουν και να πανε αυτοφωρο αυτοι που πουλουσαν τα κατω του επιτρεπομενου μεγεθους ψαρια και αν δεν τους πηγαιναν στο αυτοφωρο οι λιμενικοι, να τους μηνυσουν για παραβαση καθηκοντος.
Ειχαν αλλες ασχολιες, να κανουν δημοσιες σχεσεις, αλλα με το σεις και με το σας δεν γινονται αγωνες, θελει δραση αμεσες ενεργειες απο τους προβεβλημενους παραγοντες της
συνεργασιας τωρα.
Φαντασου τι θα γινοταν αν υπηρχε αυτη η αντιδραση, τι θα εγραφαν τα ΜΜΕ, αλλα δεν ηταν στη Ροδο για αγωνες αλλα για εντυπωσιασμο, παρατες και δημοσιες σχεσεις. Αλλα που να τρεχουν με τους τραταρηδες και να λερωσουν τα ρουχαλακια τους και να βρωμανε σαν ψαροκασελες, αυτα δεν ειναι για τους καθως πρεπει.
Οταν εβαλα το θεμα της βιντζοτρατας κανενας δεν το ελαβε υπ" οψιν του αλλα πολυ γρηγορα επαληθευθηκα, στερνη μου γνωση, να σ" ειχα πρωτα.

Την ωρα που γραφω αυτα σημερα, η ΝΕΤ δειχνει τρατα να καλαρει αναμεσα στους λουομενους στη Ροδο αλλα, η συμεργασια τωρα, χτενιζεται.

Αν ακουτε, καντε την ενεργεια αυτη
ΣΗΜΕΡΑ-ΤΩΡΑ
δεν ειναι αργα.




Δεν υπάρχουν σχόλια: