Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2008

Συνδιαχειριστες ;

Γραφει ο Γενικος Συντονιστης και υπευθυνος επικοινωνιας :


Απ: Περί διαχείρησης και αυθαιρεσιών


το αντρικιο είναι όταν κάνεις ένα λάθος να το αναγνωρίζεις

το άλλο είναι ότι μερικοί βρίσκουν τροφή για σχόλια

αν και φεύγω για ΣΚ γράψτε εδώ ΠΙΟΣ δεν έχει κάνει λάθος, και αν είχε το σθένος να το παραδεχτεί σε αρκετό κόσμο μπροστά

αλλά έχω μια ιδέα του περνούμε το κεφάλι τι λέτε

λες και δεν ξέρω ότι έδωσα αρκετοί τροφοί για ΣΚ

αν δεν έχετε με τι άλλο να ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ σάς αφήνω κάτι καλώ

το παρών

καλό ΣΚ για τούς ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΥΣ


Αντι να ζητησει συγνωμη και να εξαφανιστει απο το site, μας λεει οτι ειναι αντρας και οτι δεν πρεπει να τον σχολιαζουμε αλλα να κανουμε αυτοκριτικη για τα δικα μας σφαλματα. Δηλαδη, τον φτυνουν και νομιζει οτι ψιχαλιζει, αν καταλαβα καλα με τα κορακιστικα που μας αραδιαζει και ουτε μια συγνωμη δεν ζηταει απο τα μελη που προσεβαλε βαναυσα. Αλλα ο ανθρωπος εχει το ακαταλογιστο και βεβαια δεν μπορει να εκφρασει ολοκληρωμενη αποψη.


Σε αυτον τον ανθρωπο με αυτο τον ωραιο λογο και την ολοκληρωμενη σκεψη εχει αναθεσει τον Γενικο συντονισμο και την Επικοινωνια του site, ο Διαχειριστης.



Αρα ειναι του ιδιου πνευματικου επιπεδου με αυτον ή του εχει μεγαλη υποχρεωση ωστε να μην μπορει να κανει αλλιως. Επισης και η "συνεργασια τωρα" τον χρησιμοποιει για προσυλιτισμο των Συλλογων και που τον εχει κολαουζο, ας τον λουστει τωρα.



Δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον να τον ανεχεστε εσεις, τα μελη και να επιτρεπετε να σας συμπεριφερεται με αυτον τον τροπο. Το site δεν ειναι ο διαχειριστης ουτε ο "κυριος Γενικος" που δεν προσφερουν τιποτε στην γνωση και μονο εντασεις προκαλουν, αλλα ολοι εσεις με τις γνωσεις σας που τις προσφερετε ανιδιοτελως για να οφελουνται αυτοι.



Αν δεν μπορει ο Διαχειριστης να τον σουταρει για δικους του λογους ή για τις υπηρεσιες που του προσφερει να τον απομονωσετε εσεις τα μελη, να μην του απαντατε και να τον αφησετε στο περιθωριο, να μιλαει μονος του.



Αλλα μου κανει εντυπωση "η σιγη ιχθυος" του λαλιστατου κατα τα αλλα διαχειριστη που αποστασιοποιειτε σαν να μην εχει καμμια σχεση με το site, μηπως εχει εκχωρησει τα δικαιωματα του στον κ. Γενικο και δεν το ξερουμε ;



Τι χαρη σου εχει κανει που μας τον φορτωσες και δεν μπορεις να βγαλεις κουβεντα και να του φερεις αντιρρηση εσυ που επεμβαινεις σε ολα τα θεματα, τι δανεικα του εξοφλεις?






2 σχόλια:

Patric είπε...

"Αν δεν μπορει ο Διαχειριστης να τον σουταρει για δικους του λογους ή για τις υπηρεσιες που του προσφερει να τον απομονωσετε εσεις τα μελη, να μην του απαντατε και να τον αφησετε στο περιθωριο, να μιλαει μονος του."

Μα δεν λέει και τίποτα φίλε μου,για να τον αφήσουμε να μιλάει μόνος....
Απλά πετάγεται και σβήνει ότι δεν του(ς) αρέσει....

Sokrates είπε...

Απλά πετάγεται.......
καλοοοοό!

Τώρα που αρχίσαν τις μετακινήσεις
δεν πετάγεται μέχρι τον Άρη λέω εγώ...
καθώς το κλίμα εδώ δεν τον σηκώνει άλλο!

Τρομάρα πες πότε θα βγάλεις λόγο για να κάνουμε log off!
Τα ματάκια μας ....πονάαανε!