Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2008

Κριτικη και σατιρα


Δεν αντεξατε και αραδιασατε τους συνεδρους και τους τιτλους αυτων που ηταν στη Ροδο για κουβεντες και μεγαλα λογια, ενω εξω πουλουσαν γονο κατω απο "το ελαχιστο επιτρεπομενο μεγεθος" και ολοι αυτοι οι σπουδαιοι και τρανοι δεν εκαναν τιποτε.

Οσο για το αλλο σχολιο σας δεν ηξερα οτι δεν μπορουμε να κανουμε κριτικη και σατιρα στους παρεβρισκομενους. την στιγμη που καθε μερα δεχονται κριτικη και σατιρα, ο Πρωθυπουργος, οι Υπουργοι, ο αρχηγος της Αξιωματικης αντιπολιτευσης, ολοι οι αρχηγοι των Κομματων, ολοι οι Βουλευτες και ολοι οι παραγοντες της Δημοσιας ζωης.
Θα τρελαθουμε η "συνεργασια τωρα" ειναι πανω απο ολους αυτους, οπως και οι συνεδροι και δεν μπορουμε να τους κριτικαρουμε ουτε να τους σατιριζουμε. 
Να εχετε υπ΄ οψιν σας οτι οποιος εκτιθεται στα κοινα και κριτικη και σατιρα θα δεχεται, το θελει δεν το θελει του αρεσει δεν του αρεσει.
Εκεινο που δεν μας λετε ειναι γιατι δεν κανατε ολοι και ειδικα εσεις το καθηκον σας, ενω αλλα μας λεγατε στις 24-8-2008.
Δεν πρεπει να λυποσαστε εμενα αλλα τον εαυτο σας, γιατι δεν σταθηκατε στο υψος των περιστασεων.
Οι χαρακτηρισμοι και οι υβρεις σας, δειχνουν οτι χασατε την ψυχραιμια σας και μας δειχνετε την αγωγη και την ανατροφη σας.
Δεν θα σας ακολουθησω, γιατι η δικη μου αγωγη και ανατροφη δεν μου το επιτρεπουν.

Λαλιστατη "κυρια", θα μας πειτε γιατι δεν μηνυσατε αυτους που επιασαν και πουλουσαν τα ψαρακια που μας δειχνατε ;



Οι Ροδιτες φιλοι μας εκαναν το καθηκον και εμεις ξερουμε οτι θα το κανουν παντα, οπως και οι Ρεθυμνιωτες, εσεις δεν κανατε το καθηκον σας αλλα πηγατε για εντυπωσιασμο νομιζοντας οτι οι αγωνες ειναι μπλα-μπλα, φρου-φρου-αρωματα και γνωριμιες.

Οσο για τα θα,θα,θα σας, τα εχουμε ξανακουσει


Επειδη μαλλον εχετε "κυρια" μου ασθενη μνημη, διαβαστε τι μας λεγατε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: