Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008

Αλογομυγες


Παλι τα ιδια σε μια "εκ βαθεων εξομολογηση" μας λεει τι εκανε και τι κανουν οι αλλοι, τι πρεπει να γινει και μας αραδιαζει μελλοντικες ενεργειες και αγωνες, δηλαδη φουμαρα.
Μου θυμιζει τους πολιτικους που τους ρωτας τι εκαναν και σου απαντουν, εμεις θα κανουμε αυτο και εκεινο αλλα τιποτε για την ταμπακιερα, αν απο εκει εχετε παρει μαθηματα επικοινωνιας, κανετε λαθος δεν μασαμε.
Και γιατι στην Ροδο καμαρωνατε σαν "γυφτικα σκεπαρνια" και εκει οπως μας λετε υπηρχαν νομικοι, ευρωβουλευτες εκπροσωποι οικολογικων οργανωσεων, ενω μπορουσατε να μηνυσετε τους τραταρηδες που πουλουσαν παρανομα ψαρακια κατω απο το ελαχιστο επιτρεπομενο μεγεθος και να καλεσετε ολους αυτους για μαρτυρες, αλλα κανατε δημοσιες σχεσεις και γνωριμιες.
Τωρα μας λεει για μετρα πιεσης κατα των παρανομουντων για χαρτογραφηση και δεν λεει τιποτε για τις διαρκεις παρατασεις της λειτουργιας της βιντζοτρατας εδω και πολλα χρονια.
Διαβασε τις αποφασεις ενημερωσου πριν γραψεις εκθεσεις ιδεων, προσγειωσου και να μας γραφεις τι κανατε και οχι τι θα κανετε.
Μου θυμιζεις τους πολιτικους με τα θα σας, δηλαδη μας γεμιζετε αλογομυγες.

Δεν εχω εμμονες με το θεμα, αλλα απο την αγνοια τους και την ανεπαρκεια τους χαθηκε μια τεραστια ευκαιρια προβολης της ζημιας που κανουν οι βιντζοτρατες. Φανταστειτε να ειχαν συλληφθει οι παρανομουντες και στο αυτοφωρο σαν μαρτυρες κατηγοριας να κατεθεταν ολοι αυτοι που συνεδριαζαν οπως ειχαν υποχρεωση αφου φυσικα θα τους καλουσατε, θα ειχε βουιξει ολη η χωρα και την προβολη που θα ειχαν τα αιτηματα μας, αλλα συνεδριαζαμε..............


Να βαλω και το λινκ της αναρτησης, που θελει ο Sokrates.
Μηνυμα 736
http://www.psarema.eu/component/option,com_smf/Itemid,161/topic,10951.msg90603/topicseen,1/#new

Δεν υπάρχουν σχόλια: