Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2008

Τι περιμενω


Περιμενω με αγωνια να διαβασω τα αποτελεσματα του Συνεδριου, μετα την πολυσελιδη παρεμβαση της "Συνεργασιας τωρα" και των εξαιρετικων επαφων που ειχε σε ανωτατο επιπεδο.

Περιμενω
να τυπωθει και φυλλαδιο για την επιτυχια της και να το μοιρασουν αυτοπροσωπως στην επομενη μαζικη εκδηλωση μας, αγωνας κλπ, οπου θα ειναι μεγαλη μας τιμη να μας βραβευσουν και να παραλαβουμε απο τα χερια τους τα επαθλα.

Περιμενω
να δω τις αντιδρασεις των ψαραδων και την αποθεωση των θεματοφυλακων των επιδιωξεων τους, γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα τυχουν αποθεωτικης υποδοχης.

Περιμενω να τους δω υπερηφανους να περιφερονται αναμεσα μας και να μας εξηγουν πως καταφεραν να φερουν εις περας το μεγαλο και δυσκολο οικολογικο τους εργο, για να διδασκομαστε απο το παραδειγμα τους.

Περιμενω
να μας πουν πως καταφεραν και σταματησαν τους τραταρηδες να πουλανε τον απαγορευμενο γονο στην παραλια της Ροδου, μαζι με τους αλλους επισημους αγωνιστες συνεδρους.

Περιμενω
οτι οταν εμφανιστουν να τυχουν αποθεωτικης υποδοχης απο τους παρεβρισκομενους ψαραδες και να τους υποδεχθουν με "κλαδους ελαιας", να τους "ραινουν με ροδοπεταλα", για τις υπηρεσιες που προσφεραν στην προστασια του Θαλασσιου περιβαλλοντος.

Περιμενω ..................................





.

Δεν υπάρχουν σχόλια: