Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

Sokrates


Ειχα αυτο το σχολιο :

Sokrates είπε...

Δυσκολεύεσαι να καταλάβεις ε?
Να σου εξηγήσω λοιπόν....!
Λέει πως....
Έχω μία ιδέα....για να γίνει πράξη θέλει μελέτη ...καπάκι μελέτη....έπειτα θα χρειασθούν εθελοντές ...όταν βρεθούν θα χρειασθεί χρόνος ...όταν βρεθεί ο χρόνος θα χρειασθεί υπομονή...και αντοχή ...όταν τα αποκτήσουμε θα χρειασθούμε ένα πιο ξεκάθαρο σχέδιο...όταν το έχουμε θα περάσουμε στην υλοποίηση...μετά τα πράγματα θα είναι καλύτερα...όταν γίνουν καλύτερα θα δώσουμε μάχες να τα κάνουμε ακόμη καλύτερα...όταν το πετύχουμε ...όχι δεν τελειώνουμε εδώ...θα πρέπει να είμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση για κάτι καινούριο ακόμη καλύτερο ...θα παλέψουμε βήμα βήμα..με αυτοθυσία για το μέλλον...
Έχω μιά ιδέα...
I have a dream!
I have a dream!...πες μας ποιό...?
I have a dream!

Υ.Γ σου επιτρέπω να παρέμβεις όπου θέλεις με bolt!


Να παρεμβω ; τα ειπες ολα.

6 σχόλια:

Castlevilleclubgreece είπε...

μυστήριο δεν έχεις να πεις τίποτε??

O psaras stin xora tis ali8eias είπε...

Telika eiste gia gelia kai gia klamata.Sas afino na do ti 8a peite alla telika iste ena mideniko.Mia parea gelion poy to mono poy kanete ine na koytsoboleyete oti den mporite na ftiaksete, Ali8ia ean i papazogloy ebale i oxi ipopsifiotita esas ti se niazi; Ebale den ebale esis ena matso anonymoi diloi iste kai ayto 8a paraminete. Ma ti leo toylaxisto odilos fovate esis apla kribeste giati ola ayta poy mas aradiazete ine apla kakies mias kai esis den borite na ftiaksete tipota apla mono na katigorite ola kai oloys xoris na prosferete tipota. Ean exeis to s8enos bgale kai ayto to sxolio protoselido na to doyn oi episkeptes soy alla ti leo siga mi to afisis malon 8a to sbisis san ta alla. Parte xabari ksekoliste apota pliktrologia ke bgite stoys dromoys. Koprites.

captain nemo είπε...

Γεια σου μωρέ ψαρά που λες την αλήθεια.
Δεν μας είπες όμως τι σας έταξε η θείτσα και αναλάβατε θέσεις υπασπιστών της?
Χρήματα, δόξα, διαφήμιση, θέσεις στην ανύπαρκτη ομοσπονδία της?
(Άκου Ομοσπονδία αθλητικής αλιείας με 108 συλλόγους)- μα δεν έχετε καθόλου τσίπα- παραπλανείτε ακόμη και την πολιτική ηγεσία της χώρας αποστέλλοντας σε αυτήν το κείμενο διαμαρτυρίας για τις τράτες υπογραφόμενο από παραπλανητικό, ψευδή και ανύπαρκτο φορέα.
Χρήματα αποκλείεται αφού δεν έχει λεφτά να διαθέσει για το ψάρεμα.- σας το δήλωσε προσφάτως-
Δόξα, άστο καλύτερα.
Διοικητικές θέσεις, σας πρόλαβε ο Κοκόζηλας.
Διαφήμιση, τι να διαφημίσει την εθνική ομάδα που πηγαίνει κάθε χρόνο στα παγκόσμια πρωταθλήματα, φορώντας οι αθλητές το εθνόσημο?
Για όλες αυτές τις παραπλανητικές υποσχέσεις που έχουν δοθεί κατά καιρούς κάποια στιγμή θα λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι.
Σας το υπόσχομαι........
Ψαρά που λες την αλήθεια σε συμβουλεύω να φυλαχτείς από τις παράγκες της θείτσας και να ανοίξεις λίγο τα μάτια σου.

Castlevilleclubgreece είπε...

το παρακάτω κείμενο δεν χρειαζετε να το διαβάσει ο captain nemo

για τον απλούστατο λόγο πρέπει να έχει μυαλό να το καταλάβει

θα το μεταφράσω αργότερα και θα σάς το στύλο (κύριε) captain nemo




Δε θα μπορούσε σαφώς η κοινοφελής αυτή ισφιοσελίδα να παραμένει ουδέτερη αγαπητοί Bbloggers συνάδερφοι ψαράδες μετά των πεπραγμένων των τελευταίων ημερών. φαίνεται ότι στη χώρα μας ( την Ελλάδα) είναι περίοδος βλακείας.Η βλακεία αυτή η οποία μας διασκεδάζει όλα αυτά τα χρόνια,κάθε χρόνο γίνεται όλο και ποιο επικίνδυνη.Όσο τα ζώα ( εμείς) στοιβαζόμαστε και πληθένουμαι σε αριθμό,συναισθήματα όπως αυτά της καβάντζας , του σταρχιδισμού και άλλων παρεμφερή,λόγο φυσικής άμυνας,γίνονται όλο και ποιο έντονα.Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η αμέλεια και η αδιαφορία για το συνάνθρωπο και κατ επέκταση για το χορό στον οποίο ζούμε και κυκλοφορούμε ,εξαρτώνται γραμμικά από τη ποσότητα της μάζας μας που συσσωρεύεται μέσα στο χώρο αυτό.Αν για παράδειγμα στοιβάζεις 10 βλάκες σε ένα δωμάτιο και έχεις ενα Α ποσό αμέλειας και αδιαφορίας ,ανά άτομο,όταν θα συβάσεις 100 ,θά’χεις ξαφνικά 10 Α/άτομο. Το κακό σαφώς βρίσκεται στο γεγονός ότι αυτό το 10 Α δε μοιράζεται στο σύνολο αλά ανήκει στο κάθε άτομο ξεχωριστά ως μονάδα.Συνεπώς δε η βλακεία και αμέλεια που διακατέχει την ομάδα σαν σύνολο από 10 Α που ήτανε πριν ( Α ανά άτομο και είχαμε 10 άτομα) έχει αυξηθεί σε 10 Α/ατομοΧ100 άτομα=1000 Α στο σύνολο.Δηλαδή μεγάλωσε με μία σταθερά αναλογίας εξαρτώμενη από ένα δείκτη του 10.Συνεπώς η αμέλεια και η βλακεία που δέρνει αυτή τη χώρα ( και κάθε τόπο ανά τον πλανήτη) μεγαλώνει εκθετικά αν σκεφτούμε ότι ο άνθρωπος εκτός από την έμφυτη τάση του να πληθαίνει έχει αποκτήσει και την ηλίθια τάση να στοιβάζεται όλο και περισσότερο.Όσο και να μας διασκεδάζει η βλακεία αυτή που διακατέχει εμένα,εσάς και κάθε άλλη άρρωστη μάζα που γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μπαλκόνια με θέα στο δρόμο τους μυρωδάτους,πράσινους σκουπιδοτενεκέδες Το γεγονός ότι σα λαός είμαστε μόνοι μας και ελεύθεροι να δρούμε πάνω στο τόπο μας όπως εμείς θέλουμε έχει αρχίσει να με τρομάζει. Ας γεμίσουμε τη χώρα με Σουιδούς, Γερμανούς, Ιταλούς, Αγανούς,Κινέζους στη π###α μου με τι θα τη γεμίσουμε.κατά το Ελληνικών Ύψιλον μας φρόνημαν είναι 100 φορές ποιο «αμόρφωτοι» ποιο «ακούλτουροι»( αγαπητοί bloggersJ) από εμάς αλα για κάποιο γ#####ο λόγο που δε καταλαβαίνω είναι σίγουρα πιο κοινωνικά ευσυνείδητοι.

captain nemo είπε...

Αγαπητέ parakoynta
Χρειάζεσαι επειγόντως όπως και το φιλαράκι σου , ξέρεις ο ψαράς....αλήθεια, επανάληψη σπουδών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, αρχής γενομένης με ανάγνωση, αντιγραφή και ορθογραφία.
Κάνε την επανάληψή σου και μετά τα ξαναλέμε.
Α! Να μην το ξεχάσω, θαύμασιο κείμενο, πρέπει να κουράστηκες όμως πολύ στη αντιγραφή του, δεν ξέρω όμως εάν κατάλαβες και εσύ ο ίδος τί έγραψες.

Sokrates είπε...

Nemo ποια αντιγραφή?
κάπου λέει πως δεν ξέρουμε ποιός είναι πίσω από το πληκτρολόγιο...τώρα όμως ξέρω και σας ενημερώνω..που το ξενυχτά πίσω από την οθόνη!

Ο/η parakoynta διαβάζει πολλά μπλοκ...
μαζεύει τα άθλια και μας τα μεταφέρει...
ούτε καν στον κόπο μπήκε ούτε να σκεφτεί ούτε να γράψει...
έκανα μία αναζήτηση βάση κειμένου...
Να λοιπόν που το ξενυχτά και που το ξημερώνει:
http://petamenasegamiso.blogspot.com/2007/07/to-athliotero-post-pou-egine-pote.html
parakoynta είσαι ...ασε να μην πω!
Ντροπή ...μην ξανακάνεις paste τα όσα διαβάζεις εδώ και εκεί...και θεωρείς και σπουδαία!


Πως νιώθεις ....? Ξ ε β ρ ά κ ω τη !