Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

Μικρονους και μικροψυχος


Δεν εισαι μονο μικρονους αλλα και μικροψυχος.
Παρατηρησες το μελος και διεγραψες την αναφορα του απο το site στον "ψαρα μεσα στη χωρα¨ και μαλιστα με χαρακτηρισες και γελοιο.
Και σαν να μην εφτανε αυτο εκανες και νεο σχολιο, οτι λεω βλακειες και οτι δηθεν εχω οικολογικες ανησυχιες. Δεν σεβαστηκες οτι δεν εγραψα τιποτε λογω της διαμαρτυριας και νομισες οτι δεν γραφω πια, λογω αδυναμιας. Σε ολο αυτο το διαστημα δεν εγραψα τιποτε, παρολο που προκληθηκα απο το κολητηρι σου και την παρεα του, που εσυ καθοδηγησες αφου τωρα επαναλαμβανεις τα οσα εγραφε αυτο, με τον γνωστο του τροπο, μεσα απο το καταργημενο blog τ(σ)ου.
Βεβαια το ενδιαφερον σου για τα οικολογικα και τις διαμαρτυριες ειναι οψιμο και θυμασαι τι απαντουσες παλιοτερα στις εκλησεις των μελων για να αντιδρασουμε, μεσα απο το site, στα οσα περιβαντολογικα εγκληματα γινοντουσαν απο τοτε, αλλα καλιο αργα παρα ποτε.
Αυτη την εποχη αισθανθηκες στριμωγμενος και για να ξεφυγεις συμμετεχεις στην διαμαρτυρια
αλλα υπαρχουν τα κειμενα και τα στοιχεια.
Θελεις να τα βγαλω ;

Καλο θα ειναι οταν αναφερεσαι σε μενα να μην εισαι υβριστικος και αν θελεις διαλογο να τον κανεις στα ισια με βαση τα γραφομενα μου και οχι εμμεσα τροποποιωντας σχολια των μελων, που δεν μπορω να καταλαβω πως το ανεχονται, αλλα αυτος ειναι ο σεβασμος που τους δειχνεις.
 
Εγω τηρω την ιδια σταση εως το τελειωμα των διαμαρτυριων.





.

1 σχόλιο:

Captain Nemo είπε...

Έφυγα και ησύχασα.
Νομίζουν ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο και χειροκροτά σαν μαριονέτες.
Εδώ ανοίξανε και θέμα και ανακοίνωσαν την υποψηφιότητα μίας κυρίας σε ομοσπονδιακή θέση, το απόλυτο ψαρευτικό νέο.
Μετά ακολούθησε και το μανιφέστο διαμαρτυρίας με πλήρη αναφορά στην νέα εκλεγμένη θέση της.
Μόνο που δεν είναι Ομοσπονδία αθλητικής αλιείας, αλλά Ομοσπονδία τεχνικής Κολύμβησης, υποβρυχίων δραστηριοτήτων και αθλημάτων αλιείας.
108 μέλη? Κάπως πολλά δεν είναι για Ναυτικούς Ομίλους?